AKTUELNO

Zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović izjavio je večeras da je pretnja Balše Božovića nasiljem na ulici kako bi se zaustavili radovi, rekonstrukcije i uređenje grada nastavak nasilničke politike Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića.

Marjanović je u saopstenju podsetio Božovića da su Beograđani njegovu Demokratsku stranku zbog isprazne i demagoške kritike uređenja centra Beograda već poslali van Skupštine Beograda kada su ostali ispod cenzusa sa osvojenih 2,25 odsto glasova, saopštio je Gradski odbor SNS.

- Nije slučajno što se protiv uređenja grada diže besmislena galama, jer upravo brojni radovi i rekonstrukcije u gradu pokazuju koliko su Dragan Đilas i nasilnici okupljeni u nekakvom Savezu, bili nesposobni. Dragan Đilas će ostati upamćen kao najgori gradonačelnik Beograda, koji je Beograđanima ostavio dugove od 1,2 milijarde evra, dok su njegove kompanije ostvarile prihode veće od 500 miliona evra - ukazao je Marjanović.

On je istakao da se zahvaljujući politici Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke centru grada vraća stari sjaj navodeći da je posle 15 godina otvoren Narodni muzej, rekonstruisana je garaa Obilićev venac, obnovljeno više od 200 fasada, potpuno je rekonstruisan Kosančićev venac i proširena pešačka zona u kojoj je zasađeno više od 80 novih stabala.

- Gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom nastaviće još odlučnije sa uređenjem Beograda, jer su nam građani zbog toga i ukazali poverenje - zaključio je Marjanović.

#Radoslav Marjanović

'