AKTUELNO

Potpredsednik GO SNS, Marko Đurić, poručio je danas da lideri Saveza za Srbiju, sa svojim falangistima i motornim testerama, nikada neće pobediti pristojnu Srbiju.

U izjavi dostavljenoj medijima, Đurić kaže da njihovi ekstremisti nikada neće biti jači od stotina hiljada dobrodušnih i vrednih ljudi koji politiku predsednika Aleksandra Vučića podržavaju zato što su odgovorni prema svojoj budućnosti i budućnosti svoje zemlje.

Đurić je u pozorio da najava Vuka Jeremića o „radikalizaciji“ protesta opozicije potvrđuje ko je najveći propovednik nasilja u Srbiji, i kakva je namera onih koji silom upadaju u institucije, podižu barikade na ulicama Beorada i permanentno u društvu stvaraju atmosferu konflikta.

- Neka se ne nadaju da će im biti dozvoljeno da terorišu sugrađane, da blokiraju institucije i saobraćajnice po Srbiji, ili da kamionima gaze srpske policajce, onako kako su to nedavno želeli da učine usred Beograda - naveo je Đurić.

Ističe da je Savez za Srbiju zaražen i zatrovan nekulturom i divljaštvom, i mi ćemo, kaže, i Jeremiću i Đilasu i Obradoviću na svakom koraku pokazivati da je u našem društvu mnogo više onih koji žele stabilnu i prosperitetnu Srbiju i vlast sačinjenu od demokratski izabranih predstavnika građana, a ne od tajkuna i probisveta.

- Poručujem im još jednom da manjini, koliko god bučna i agresivna ona bila, neće biti dozvoljeno da zlostavlja pristojnu većinu, pogotovo to neće biti dozvoljeno onima od čijeg se lopovluka, nemara, neznanja i bahatosti naš narod i država dan-danas oporavljaju - naveo je Đurić.

#Marko Đurić

'