AKTUELNO

Sada je sve jasno da deo opozicije predvođen Đilasom, Jeremićem i Obradovićem provociraju i priželjkuju nerede u Srbiji.

Naime, pristalice Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića, ispred pokreta 1 od 5 miliona raširili su danas na Trgu slobode u Novom Sadu transparent na kom pozivaju na subotnji protest u Beogradu.

Ovaj transparent raširen je tačno ispred bine koja je mnontirana na Trgu gde će se održati skup “Budućnost Srbije”, što je jasna provokacija pristalicama i učesnicima predstojećeg mitinga.

Ovim potezom pristalica opozicije jasno je da Đilas, Obradović i Jeremić žele da isprovociraju nasilje koje može da dovede i do krvoprolića. Postavlja se pitanje šta će se tek onda dogoditi u subotu 13. aprila, za kad je opozicija zakazala skup u centru Beograda.

Podsećamo da je skup „Budućnost Srbije“ prvobitno bio zakazan za 12. april, ali kada su organizatori šetnje 1 od 5 miliona zakazali skup u isto vreme, organizatori mitinga „Budućnost Srbije“ pomerili su svoj skup za 11. april, kako bi se izbegli incidenti.

Inače, današnji skup na Trgu slobode u Novom Sadu biće u znaku borbe protiv nasilja i incidenata koje su u Beogradu i drugim gradovima Srbije izazivali članovi 1 od 5 miliona.

#Novi Sad

#Opozicija

'