AKTUELNO

Odobrnici Srpske napredne stranke će od danas biti u Skupštini Grada Pančeva i ovom odlukom braniti demokratske tekovine, ustavni poredak i izbornu volja građana, saopštila je Odbornička grupa SNS u Skupštini Grada Pančeva.

Srpska napredna stranka navodi da gradske institucije neće biti taoci razjarenih hordi Saveza za Srbiju koji su pre neki dan upadali motornim testrama, pretili i sprovodili nasilje širom Beograda.

- Grupa demonstranata i vandala preti da Pančevu i svim građanima oduzme ono čime se naš grad ponosio, a to je politička kultura - kaže se u saopštenju i ističe da je javnost svedok da se odbornička grupa SNS u ovom, ali i prošlom mandatu, bez obzira na političku pripadnost prema opoziciji odnosila demokratski, sa poštovanjem i uvažavanjem.

- Međutim, sve ima svoje granice. Nećemo dozvoliti da Pančevci i lokalne institucije budu taoci šačice demonstranata, preletača i klasičnih interesdžija koji imaju samo jedan cilj - povratak na vlast i dalje razaranje Srbije i Pančeva".

- Obaveštavamo vas da ćemo na miran, civilizovan i demokratski način, kako danas tako i ubuduće da štitimo sve gradske institucije i građane Pančeva, od nasilnika, fašista, vandala, od onih koji biju žene, prete vešalima, motornim testerama i koji prete političkim neistomišljenicima. Nećemo dozvoliti da lopovi i izdajnici sprovode nasilje u Pančevu - saopštila je Odbornička grupa SNS u Skupštini Grada Pančeva.

#Pančevo

#SNS

'