AKTUELNO

Opštinski odbor SNS Paraćin najoštrije osuđuje nasilno fašističko ponašanje Saše Paunovića, koje trenutno sprovodi sa grupom od trideset pripadnika obezbeđenja.

Nakon što su odbornici SNS ušli u prostorije, Saša Paunović ih je zaključao. Skinuo je ručke sa vrata od prostorija u kojima se nalaze, zaključao toalete i sprečio čak da koriste i vodu.

Model fašističkog ponašanja Paunović je očigledno preuzeo od mentora Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića, tako da ovakav čin vandalskog ponašanja ni malo ne iznenađuje.

Građani Paraćina godinama trpe torturu Saše Paunovića, lopovluk, bahatost i ostaju bez posla, bivajući konstantno izloženi pretnjama Paunovića i njegovih saboraca, dok se oni na račun države bogate i baškare.

Paunović očigledno radi sve što kažu njegovi mentori Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, a sve to ide na štetu građana Srbije.

Protiv Paunovića koji je opštinu Paraćin pretvorio u svoje privatno vlasništvo već su podnete krivične prijave.

Kako bi se napokon sprečio lopovluk Paunovića i njegovih saučesnika, opštinski odbor SNS traži da se istraže pronevere, zloupotrebe i lopovluci Paunovića zbog kojih je uništena opština Paraćin!

#Paraćin

#SNS

'