AKTUELNO

„Stop nasilju, samo ljubav“ je parola koja će se čuti sa kamiona vlasnika Pink medija grupe Željka Mitrovića, koji će se danas kretati beogradskim ulicama.

Mitrović je za Pink rekao da je ozvučenje dovoljno jako i da će građani danas, sa ovog kamiona, imati priliku da čuju samo poruke ljubavi.

Foto: TvPink Printscreen

- Moj mali, skromni doprinos je to što ćemo danas pozajmiti kamion DJ Sandri, pre svega što sam ja prezauzet poslom. Ja ću kordinirati sa jedno dvadesetak ekipa u prenosu. Ovo je jedan od najkomplikovanijih prenosa koji smo ikada radili – rekao je Mitrović naglašavajući da će danas osam dronova sve vreme biti u vazduhu, tri reportažna auta, šest kranova i kompletna ekipa Pink televizije.

Foto: TvPink Printscreen

- Ono što je važno je da mi naš doprinos treba da damo baš sa ovim slatikm DJ kamionom, baš sa porukom „Stop nasilju“ koja se odnosi na smanjenje ukupnog nasilja i nivoa mržnje. Ovo je jedan veliki parti, jedan veliki skup koji pre svega treba da afrimiše toleranciju, i novi oblik političke kulture – rekao je Mitrović.

Kako se očekuje, ovo je najveći skup u poslednih 50 godina, i zbog toga, poruka koja će se poslati sa ovog kamina, ja od velikog značaja. Kako je objasnio, kamion je opremljen najasvremenijim uređajima, koji će omogućiti da se na beogradskim ulicama čuje najkvalitetniji zvuk.

- Ovo je jedan detalj koji simbolizuje borbu protiv nasilja i šalje poruku ljubavi. Vidite da je kamion sav u cveću i pun muzike i balona. Iza natpisa, nalazi se i zvučni zid o preko 1.000 vati. Ovo je dvoljno za koncert u areni. Kamion treba da simbolizuje borbu protiv nasilja, više tolerancije u društvu i smanjenja nivoa mržnje – rekao je Mitrović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako Mitrović kaže, veruje da će kamion da naiđe na veliku podršku naroda.

- Poruke će biti usmerene baš u tom pravcu, verujem da je i društvo zrelo za smanjenje mržnje. U hijerarhiji politčkih prioriteta užasno je važno da smanjimo mržnju i da počnemo da se volimo – poručio je DJ Žeks.

#Aleksandar Vučić

#Željko Mitrović

'