AKTUELNO

Iskrene čestitke za predstojeći praznik.

Premijerka Ana Brnabić čestitala je danas Uskrs beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i vernicima koji taj praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

Ona je poručila da nam je u vreme praznika posebno pružena prilika da pokažemo "ljudskost, dobru volju i brigu za sve ljude kojima smo potrebni", navodi se u saopštenju premijerkinog kabineta.

- Želim da iskoristimo svaki trenutak u kojem ćemo zajednički graditi naše društvo na temeljima tolerancije, poštovanja različitosti i uvažavanja hrišćanskih vrednosti na koje nas veliki praznici podsećaju - piše u saopštenju.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković čestitala je danas Uskrs građanima Srbije koji najveći hrišćanski praznik slave po Gregorijanskom kalendaru.

- Svim građanima Srbije, koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru, čestitam predstojeći praznik. Neka ovaj veliki hrišćanski praznik oživi čvrstu veru u pobedu života, ljubavi i budućnosti nad mržnjom i smrću, kao i vrednosti mira, tolerancije i međusobnog uvažavanja, posebno značajnim u vremenima izazova. Želim vam puno zdravlja, radosti i blagostanja, kao i da praznik proslavite u miru i radosti, okruženi svojim najmilijima - kaže se u čestitki.

#Ana Brnabić

#Maja Gojković

#Uskrs

'