AKTUELNO

Pristalice Đilasa, Jeremića, Obradovića i Bastaća sinoć su, svoje viđenje politike demonstrirali, četvrtim po redu tokom ove godine, uništavanjem prostorija Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Zvezdara, saopštio je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladan Jeremić.

- U još jednom u nizu 'herojskih podviga' pristalice tzv. Saveza za Srbiju su, pod okriljem noći, potvrdili ključne tačke svog programa: frustraciju, bezobrazluk, divljaštvo, nemoć, rušilaštvo - kaže se u saopštenju.

- Bes su, tako iskalili na izlog stranke, jer im nije lako da pronađu izgovor za nova radna mesta, za kilometre novog asfalta, za desetine novih dečijih igrališta, za izgradnju kanalizacione i vodovodne mreže, za uređene vrtiće i škole, za odgovornu i racionalnu politiku koju konkretnim delima sprovodi Srpska napredna stranka - naveo je Jeremić.

Građani Zvezdare i Beograda će, svakako, istakao je on, na izborima ponoviti svoj stav o različitostima politika, o radu i neradu, o odgovornosti i divljaštvu.

#SNS

'