AKTUELNO

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Miroslav Čučković razgovarao je danas s građanima Obrenovca u Gimnaziji, gde je primljeno 500 novih radnika u drugu novu fabriku Meita, koja će biti otvorena za nekoliko dana.

Građani su izrazili posebno nezadovoljstvo pominjući period kada je Beogradom upravljao Dragan Djilas zajedno s Vukom Jeremićem i ostavio glavni grad Srbije sa preko milijardu evra duga, a Obrenovac sa preko 30 odsto nezaposlenih, saopštio je Gradski odbor SNS-a.

Kako se dodaje, Čučković je naglasio da se za vreme dok je Beogradom upravljao Dragan Djilas Obrenovac gasio i bio kraj, a ne početak Beograda kao što je to danas.

U razgovoru, Obrenovčani su se podsetili i perioda kada se pravila replika Terazija na Novom Beogradu, a njihova sela nisu imala ni školu, ni vodu, ni kanalizaciju, a onaj ko je imao sreću da mu dete ide u vrtić, plaćao je to duplo više nego što je to danas.

- Srećom, nekoliko godina unazad Beograd pokazuje brigu o građanima Obrenovca kroz preko milijardu ulaganja u našu opštinu - naveli su građani.

Nova ulaganju su i nove škole i fiskulturne sale u Prvoj obrenovačkoj školi, Zvečkoj, Grabovcu, Skeli, Poljanama, kao i potpuno novi i rekonstruisani putevi koji spajaju ta sela i centar grada.

Vodovod i kanalizaciju su dobili Draževac, Konatice, Baljevac, Zvečka i Šljivice.

- Potpuno je jasno ko je sa milijardu evra zadužio građane, a ko je uložio u njihovu budućnost - istakao je Čučković.

#Miroslav Čučković

'