AKTUELNO

Član beogradskog odbora SNS Aleksandar Savić ocenio je danas da je osnivanje mesnog odbora Narodne stranke u vozdovačkim Jajincima "tragikomičan" potez, jer je, kako kaže, njen lider Vuk Jeremić dok je bio na vlasti građanima tog mesta nudio samo lažna obećanja.

Savić je ocenio da građani Beograda i Voždovca nikada neće zaboraviti da su Dragan Đilas i Jeremić prvaci "jedino u disciplini jeftine demagogije i neispunjenih obećanja".

Savić je naveo da su oni obećavali Voždovčanima Dom zdravlja u Jajincima, kolektor "Jelezovac" i kanalizaciju u Maloj utrini, a da su za njima ostale samo prazne reči i rupe na putevima, na kojima nisu bili u stanju nijedan semafor da postave.

Kako kaže, Voždovac koji vodi SNS ima stotine kilometara novih puteva, a Jajinci imaju novi Regionalni zdravstveni centar, novu fiskulturnu salu, semafore i savremena autobuska stajališta.

- Zapanjuje me politička besramnost Vuka Jeremića, koji je u stanju da Jajince nazove takozvanom zabranjenom zonom SNS. Ni Jajinci, ni Voždovac to nisu, već mesto novih radnih mesta, novih zdravstvenih stanica i novih puteva - rekao je Savić.

#Jajinci

#SNS

#Vuk Jeremić

'