AKTUELNO

Ona je govorila o predstojećim predsedničkim izborima.

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je danas da je toj stranci potreban predsednički kandidat koji može da pobedi u prvom krugu.

Po njenom mišljenju, takav kandidat bi bio Aleksandar Vučić.

Politika stabilnosti u Srbiji, koja je jedina politički stabilna zemlja u regionu, treba da se nastavi, ocenila je Mihajlović gostujuću u Jutarnjem programu TV Pink.

Ona je napomenula da će se u narednom periodu na sednicama predsedništva videti ko će biti predsednički kandidat SNS, dodavši da je manje važno kog datuma će tačno biti objavljeno ime kandidata, odnosno da li će to biti na Sretenje ili ne.

Za mene je velika stvar i vrlo odgovorna odluka SPS koji kaže, ako sam to dobro razumela, a mislim da jesam, da ukoliko imamo zajedničkog kandidata i ako je to Vučić, oni su uz zajedničkog kandidata, jer mi sedimo zajedno u vladi - istakla je ona.

Na pitanje da li bi podržala Tomislava Nikolića kao kandidata za predsednika, Mihajlović kaže da niko ne spori da je on osnovao SNS, koja je sada najjača stranka u Srbiji, ali ističe da je sigurna da on ne može da ponovo osvoji milion i po glasova na izborima.

-Dolaze teška vremena i mnogo se toga promenilo i u regionu i u našoj zemlji. I politički standardi su se promenili - ocenila je ona, dodajući da je sigurna da će glasači SNS podržati kandidata te partije, ali naglašava da je u situaciji u kakvoj smo sada kao država, potrebno da taj kandidat pobedi u prvom krugu.

Č.N.

#Izbori

#Kandidatura

#Zorana Mihajlović

#predsednik

'