AKTUELNO

Odbornička grupa Srpske napredne stranke u Skupštini grada Beograda, podnela je zahtev za dopunu dnevnog reda, koji se odnosi na dostavljanje informacija o razlozima koji su doveli do plavljenja određenih delova grada.

Obrazlažući zahtev šef odborničke grupe SNS Aleksandar Mirković rekao je da očekuje da će nadležne gradske službe dostaviti informacije šta je grad Beograd preduzeo, ali i šta će se preduzeti ubuduće, po pitanju vremenskih nepogoda.

- Ovom dopunom smo ispunili obećanje dato građanima, da ćemo uvek biti tu za njih i da ćemo se boriti za njihova prava - istakao je Mirkovic.

Prema Mirkovićevim rečima za Srpsku naprednu stranku nema tabu tema, pa čak u ovako teškim situacijama.

- Da je bivši gradonacelnik više vodio računa možda ova gradska vlast ne bi imala ovoliko posla. Podsećam, pored vraćanja Đilasovih dugova, moramo da krpimo i rupe koje je ostavio za sobom - naglasio je Mirković.

Mirković je zaključio da se predstavnici gradske vlasti, kao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nisu sakrili, vec su bili tu za građane i našli se građanima, da su pokazali brigu o Beogradu i Beograđanima.

- Žalosno je što je opozicija, koja je prvak u mržnji, o poplavama govorila ispred sale umesto da uđu i razgovaraju o tome. Žalosno je da skupljaju jeftine političke poene na vremenskim nepogodama - rekao je Mirković.

#Aleksandar Mirković

'