AKTUELNO

Zamenik šefa odbornika Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Radoslav Marjanović poručio je da će predsednik opštine Stari grad Marko Bastać sve svoje tvrdnje koje je izneo lično protiv njega imari prilike da dokaže na sudu.

- Poručujem Marku Bastaću, koji je očigledno srastao sa foteljom, da ću nastaviti da otkrivam kako je privatizovao i uzurpirao opštinu Stari grad i kako je upropastio Sportsko rekreativni centar „Milan Gale Muškatirović”, a sve svoje tvrdnje koje je izneo lično protiv mene imaće prilike da dokaže na sudu - naveo je Marjanović.

Kako je rekao, odlazeći predsednik opštine Stari grad Marko Bastać opet pokušava da jeftinom demagogijom i lažima skrene pažnju sa brojnih malverzacija i lopovluka koji su otkriveni u opštini Stari grad i Sportsko rekreativnom centru "Milan Gale Muškatirović“.

- Podsećam javnost da je odlazeći predsednik opštine Stari grad Marko Bastać isplatio firmi za čišćenje zgrade opštine 58 miliona dinara, preko koje plaća svoje aktiviste i odbornike, kao i da je potpuno upropastio Sportsko rekreativni centar „Milan Gale Muškatirović“, čija su dugovanja veća od 100 miliona dinara - dodao je Marjanović.

Prema njegovim rečima, jasno je da je odlazećeg predsednika opštine Stari grad uhvatila paranoja i strah od predstojećih lokalnih izbora, koji će se održati na proleće sledeće godine, jer građanima Starog grada nema ništa više da ponudi od nasilnog izbacivanja odbornika, neosnovanih napada i demagoških trikova, blokiranja radova i čupanja saobraćajnih znakova - što je za jednog predsednika opštine čiji mandat traje već tri i po godine poražavajuće.

Srpska napredna stranka ima jasan plan i program razvoja Beograda i opštine Stari grad i o tome govore brojni veliki infrastrukturni projekti na ovoj opštini koje je pokrenula Skupština grada Beograda, istakao je on.

#Radoslav Marjanović

'