AKTUELNO

Meni nije potrebna ministarska funkcija da bih radio za Srbiju. Nudili su mi to i Vučić i Tadić, ali ja sam rekao da mi ne treba funkcija da radim za Srbiju. Znači, nisam zabetonirao da neću, ali nemam ambicije, rekao je lider jedintvene Srbije.

Opozicija u Srbiji zna šta neće, a ne zna šta hoće, kaže lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i ističe da je najvažnije da građani Srbije znaju šta hoće i da partije na vlasti ocenjuju visokim ocenama.

- Naša zemlja je postala mnogo bolje mesto za zivot, s vremenom će se još više poboljšavati - kaže Marković.

Upitan da li bi uspešno vođenje opštine Jagodine mogao da preslika i na višem nivou i da li sebe vidi na nekoj ministarskoj funkciji , Marković odgovara da nema tu vrstu ambicije.

- Meni nije potrebna ministarska funkcija da bih radio za Srbiju. Nudili su mi to i Vučić i Tadić, ali ja sam rekao da mi ne treba funkcija da radim za Srbiju. Znači, nisam zabetonirao da neću, ali nemam ambicije - objašnjava Marković.

Na pitanje da li ostaje u koaliciji sa SPS i na predstojećim parlamentarnim izborima Marković odgovara da su se te stranke venčale u crkvi kao dve bratske političke partije.

- Naša koalicija je u koaliciji sa Aleksandrom Vučićem i svi odlično radimo u interesu građana Srbije. Jasno je da idu bolji dani za Srbiju - ističe Marković.

On smatra i da opozicija nema program, da nešto treba i da uradi za Srbiju, a ne samo da kritikuje.

- Hajde jednu stvar da nam navedu koju su radili. Što nisu išli u Borču kad su bile poplave... Da li su napravili neko saopštenje za takse na KiM. Nisu. Šta opozicija radi. Zaustavlja radove u Beogradu - navodi Marković dodajući i da su Sergej Trifunović i Nikola Kojo dobri glumci, ali da u politici nemaju rezultate.

- Takva opozicija samo šteti Srbiji - zaključuje Marković.

#Dragan Marković Palma

'