AKTUELNO

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju saopštio je danas da je kritika Pokreta slobodnih građana (PSG) povodom izgradnje stadiona u Vranju "kritika radi kritike" i besplatan politički marketing.

Izgradnjom fudbalskog stadiona po UEFA standardima, kako kažu, jača se lokalna ekonomija, otvaraju se nova radna mesta, razvija turizam i sport.

- Genijalci iz ovog, nazovi pokreta, smatraju da je to pogrešan potez, a njihova argumentacija je više odraz dijagnoze nego zdrave političke logike. Kritika radi kritike, i po svaku cenu besplatan politički marketing - navodi se u saopštenju.

Naprednjaci iz Vranja dodaju da bi se svuda u svetu ljudi radovali izgradnji stadiona po UEFA standardima, ali da oni ne očekuju podršku Pokreta slobodnih građana i dodaju da su oni i njihovi politički partneri "rušili i zatvarali", a da oni danas grade i zapošljavaju.

- Osim parcele, koja vam toliko smeta, Grad ne ulaže ni dinara u ovaj mega projekat, već se u celosti finansira iz republičkog budžeta. Kao i do sada Vlada Srbije i predsednik Aleksandar Vučić su po ko zna koji put stali iza lokalnog rukovodstva i pružili finansijsku i drugu pomoć i pomogli realizaciju mnogih infrastrukturnih projekata u našem Vranju - navode naprednjaci.

Pokretu slobodnih građana poručuju da se ubuduće više bave sobom, a manje Srpskom naprednom strankom, kao i da se ne vodi politika iz dnevne sobe pisanjem ispraznih političkih fraza već realnom i ozbiljnom političkom ponudom.

- Nevolja je što vi nemate šta da ponudite našim sugrađanima, jer se vaš program zasniva na negaciji političkog delovanja Srpske napredne stranke - navode oni.

Pokret slobodnih gradana Vranja oglasio se juče saopštenjem u kome se kaže da se ta politička stranka "najoštrije protivi izgradnji novog stadiona u centru grada".

#SNS

#Vranje

'