AKTUELNO

Za Đilasa su verovatno Moskva i Njujork nerazvijeni gradovi koji ne ulažu novac u kišnu kanalizaciju kao što je optuživao beogradsku vlast posle naših poplava, rekao je zamenik gradonačelnika.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svojoj Fejsbuk stranici objavio je snimke iz metroa u dva najanseljenija grada sveta Njujorka i Moskve. Oba metroa su poplavljeni, što se jasno vidi i na snimcima, a sve usled kiša koje su padale.

Intenzitet padavina bio je manji od intenziteta padavina u Beogradu, ipak, metroi ovih svetskih metropola ostali su pod vodom.

- Nedavne kišne padavine, manje od beogradskih, potopile su delove njujoroškog i moskovskog metroa. Čudi me da onaj politički idiot Dragan Đilas, koji bi na svakoj nesreći i nepogodi da politički profitira, nije još uvek tražio da gradonačelnici Njujorka i Moskve Bil de Blazio i Sergej Sobjanin podnesu ostavke.

Jer oni ništa ne znaju, a on bi to mnogo bolje samo da je slučajno izgradio metro, koji je obećavao svake godine od 2008-2013. godine, a ni ašov nije zakopao, i kada bi bilo ko u Beogradu, Moskvi ili Njujorku slučajno glasao za njega, najveću hodajuću političku prevaru - napisao je Vesić i dodao:

Za Đilasa su verovatno Moskva i Njujork nerazvijeni gradovi koji ne ulažu novac u kišnu kanalizaciju kao što je optuživao beogradsku vlast posle naših poplava. Pouka ove priče je da se protiv prirodnih nepogoda teško možete boriti i u Beogradu, i u Moskvi, i u Njujorku kao i da je lako boriti se protiv političke prevare Dragana Đilasa i da su to već birači pokazali tako što ga ignorišu na svakim izborima.

#Dragan Đilas

#Goran Vesić

'