AKTUELNO

Poslanik SNS Vladimir Đukanović govoreći o pisanjima pojedinih nedeljnih listova, zahvalio se se svima njima na reklami.

- Veoma sam počastvovan jer sam u pet nedeljnih listova dobio dosta prostora, vrlo sam ponosan na NIN i "Vreme" za tekstove koje su o meni objavili, takođe, hvala i kolegini Panoviću što me je u "Nedeljniku" pomenuo, što me spomenuo "Tabloid" da i ne govorim - rekao je Đukanović.

- Veoma mi je prijalo što se čak i "Nedeljni Magazin" potrudio, a posebno mi je drago što me je portal "Krik" uzeo na zub, pa izvesna novinarka u pokušaju Jovana Gligorijević. Meni je drago da me takvi napadaju, pa to je takav orden - rekao je on.

-U svim tim tekstovima pročitao sam gomilu gluposti i budalaština - naglasio je Đukanović.

-Sad su došli do zaključka da novinare Krika neko prati, zato što sam ja napisao tvit kako ćemo uvek unapred da saznamo o čemu će oni da pišu. Pa što bi morao neko da vas prati, pa ima toliko novinara i kolega koji poznaju neke od vas, a možda i neko iz vaših redova nešto javi - rekao je Đukanović i dodao kako smatra da su sve te tekstove pisali nepismeni ili polupismeni novinari.

Kako kaže, to se vidi da je "sažvakao" neko sa strane i dao im da napišu taj tekst i naglašava da to "nema veze sa zdravim mozgom".

-To je improvizacija, lupetanje. Veoma sam ponosan na reklame koje dobijam, ja jesam suspendovao svoje stranačke aktivnosti, ne dajem izjave ni na šta i jedino preko čega se obraćam je moj Ju tjub kanal, Fejsbuk, Tviter, ali čak i kada bih promenio odluku i da hoću da dajem izjave, za njih ne bih dao nikad, jer ja to ne smatram novinarstvom - naglasio je on.

Smatra, da je to agitropovskoo novinarstvo.

- Nemam ništa protiv stranačkog novinrstva, ali ovo novinarstvo koje radi za interese stranih, da ne kažem službi, stranih ambasada - zašto bih ja za to dao izjave, meni je to sve reklama i ja to tako doživljavam - ističe Đukanović.

I sve što napišu ti lažni novinari, koji dodeljuju sebi međusobno neke lažne nagrade, za ne znam kakav tekst i priloge, strašno mi imponuje, volim kada o meni pišu.

-Tako da sam vrlo ponosan na toliki medijski prostor koji sam dobio i drago mi je što je SzS - ta organizacija, koja stoji iza svih medija, drago mi je da sam ja trn u oku - ističe on.

Kako kaže, ovo što govori preko svog kanala, pristalice opozicije misle da mu je Vučić rekao da izgovori.

-Ali verovali ili ne on meni nikada nije rekao šta treba da izgovorim, niti bih ja to prihvatio, i sve što sam rekao rekao sam samoinicijativno. Ja sam mogu da govorim šta ja hoću, za razliku od njih. Nemoj oni da predstavljaju nekoga da oni su naviklli da primaju naloge, jer oni nisu sposobni da kažu svoje mišljenje. To su ljudi bez stava i bez kičme - ocenjuje Đukanović.

Komentarišući tvit u kome se želi smrt Vučićevoj deci, Đukanović se zapitao šta bi bilo da njihovoj deci neko tako želi i kako naglašava "to bi bila kampanja da se odprilike NATO pozove da bombarduje ovu zemlju", a kada je Vučić u pitanju onda je poželjno da se ružno govori protiv njega.

#Vladimir Đukanović

'