AKTUELNO

Nemoćni da se izbore sa istinom i priznaju demokratske pomake koje Srbija svakodnevno čini na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, Đilasovi mediji lagano zapadaju u paranoju, pa pokušavaju da iskrive stvarnost i narodu prodaju čiste laži!

Pošto je predsednik Srbije odlučio da se uklone ograde oko Predsedništva Srbije, CIA TV N1 nazvala je taj potez "spinom", pozivajući se na bednotiražni dnevni list "Danas", a glavni urednik agencije Beta Dragan Janjić izjavio je kako "ograda nikoga nije sprečila da napadne predsednika" i dodao kako ranije tu nikakva ograda nije ni postojala!

I ostali sagovornici "demokratske i slobodne" televizije, kao što je Saša Đorđević iz Beogradskog centra za bezbednosnu politiku, izneli su mišljenje da je reč samo o političkom marketingu i da ispred Predsedništbva ograde nikad nije ni bilo. Međutim, zaboravili su, ili su, što je izvesnije, namerno preskočili da gledaocima kažu da je u vreme dok je Boris Tadić bio predsednik na tom mestu stajlaa - živa ograda! Ograda od specijalaca i oklopnih vozila sa videnim topovima!

Snimak nastao 19. aprila 2011. tokom protesta SNS ispred Predsedništva jasno pokazuje kako su Boris Tadić i njegova klika, koji sada kukaju na temu policijske represije, reagovali na mirne proteste koje je predvodio Aleksandar Vučić. Koji je, pritom, što se na snimku jasno vidi i čuje, pozivao svoje pristalice da nijednim potezom ne naruše mir. Uprkos tome, Predsedništvo je bilo potpuno okruženo naoružanim policajcima, koji su pravili živi štit Borisu Tadiću, a u pripravnosti su čekala oklopna vozila! Toliko o ogradama!

#Boris Tadić

#Dragan Đilas

'