AKTUELNO

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić smatra da je neprimerena hajka koja se poslednjih dana vodi u javnosti protiv našeg velikog glumca Nenada Jezdića.

- Ne postoji dilema - Nenad Jezdić je prisustvovao velikom događaju za našu zemlju, otvaranju autoputa 'Miloš Veliki', koji je od izuzetnog značaja za sve nas. Zato mislim da je apsolutno neprimerena hajka koja se vodi u javnosti protiv našeg velikog glumca. Svi mi koji želimo dobro našoj deci i njihovoj budućnosti dok radimo svoj posao sve češće smo na meti kritike i osude - naveo je Radojičić u saopštenju.

Gradonačelnik Beograda kaže da je očigledno da Nenad Jezdić, kao i većina građana Srbije, podržava sve ono što je pozitivno, dobro i vodi napretku naše zemlje.

- Posebno je opasan stav koji nameće deo opozicije, da sve što mi radimo u interesu Srbije je nešto 'retrogradno' ili kako mlađi kažu 'out', a sve potpuno suprotno od toga je 'in' i 'moderno'. Za to se naročito zloupotrebljavaju društvene mreže koje najviše koriste mladi. Kao odgovorni ljudi ne smemo dozvoliti da se Srbija polarizuje. Izuzetno cenim ljude poput Jezdića, kojima je budućnost naše dece i interes Srbije na prvom mestu - naglasio je Radojičić.

#Zoran Radojičić

'