AKTUELNO

Saša Paunović, predsednik Opštine Paraćin i potpredsednik, u strahu je od gubitka izbora u toj Opštini pa da bi se "oprao" optužio je SNS da je formirao „operativni tim“ za kreiranje afera.

Naime, Paunović je ovo rekao za jedan dnevni list, a posle niza afera u kojima su umešani njegovi najbliži saradnici, koji su i priznali počinjena dela.

Povodom ovoga na svom Tviter nalogu oglasio se Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i Paunoviću, u šaljivom tonu, poručio:

- Pih… Otkrio nas... Da pojasnim… Taj tim deluje telepatijom na ljude iz DS, koji su inače poznati po poštenju. I onda se Paunoviću u glavi javi glas koji ponavlja „ukradi Saša, ukradi!“, a onda kad Saša poklekne i ukrade, policija dođe da ga ‘apsi, a mediji vode hajku... Eto.

Foto: Printscreen Twitter

Podsećamo da se Paunović oglasio posle niza krivičnih dela koja su počinjena od strane njegovih najbližih saradnika i njihovog priznanja za ta dela, a i zbog osipanja članova DS-a u Paraćinu, kao i zbog niza afera u kojim mediji spominju Paunovićevo ime.

#saša paunović

'