AKTUELNO

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović je nakon sastanka sa predstavnicima opozicije na Fakultetu političkih nauka kaže da je suština njihovih zahteva da se Aleksandar Vučić eliminiše iz predizborne kampanje.

- Imali smo dobar i kvalitetan sastanak sa ljudima koji su došli na FPN, bilo zanimljivo, žestoko – naveo je Đukanović ukazavši da nije bilo predstvanika Saveza za Srbiju i da je Zoran Živković napustio sastanak.

Kako je dodao, Čedomir Jovanović je došao sa pristojnim zahtevima, a najžešća rasprava je bila sa ljudima iz Crte.

- Poenta je u tome što niko nema ništa konkretno, poenta im je da ni jedan funkcioner ne sme da učestvuje u kampanji. Suština je da se Aleksandar Vučić eliminiše iz kampanje i to treba reći građanima– naveo je Đukanović.

Kako je dodao, on se kao funkcioner SNS zalaže da njegove stranke ne bude u kampanji i da u svim medijima budu samo ljudi iz opozicije.

- Molim medije da ih što više zovu, apelujem na medije – naveo je Đukanović i najavio novi susret sa predstvanicima opozicije za ponedeljak.

- Oko mnogo čega smo se složili, ali oko nekih stvari nikako ne možemo da se složimo. Isključiti stranačke funkcionere koji su na javnim funkcijama nema nigde. Spremni smo da razgovaramo – dodao je Đukanović i pozvao predstvanike SzS na razgovor.

#Vladimir Đukanović

'