AKTUELNO

Urednik Informera tvrdi da u Srbiji postoje lažne elite koji sebe predstavljaju moćnima, a zapravo su strani plaćenici.

Predsednički izbori još uvek nisu raspisani, ali kampanja nekih političara je već počela. Kako urednik Informera Dragan J. Vučićević kaže, kampanje koje su krenule „ poprilično su prljave“.

- Zanimljivo je da je počela kampanja, a niko ne priča ko je trenutno u kampanji i šta je tu prljavo. Inforemer i Pink su objavili još ranije da će Saša Janković da se kandiduje za predsednika. On oko godinu dana zloupotrebljava svoju funkciju, jer želi da postane političar –rekao je Vučićević gostujući u Jutarnjem programu Pink televizije.

Vučićević je podsetio i na činjenicu da Agencija za borbu protiv korupcije još uvek nema direktora.

- Posao te agencije je da pita Vuka Jerimića odakle mu novac za kampanju. To je razlog zašto još uvek nema direktroa. Mnogi analitičari kažu da je on do sada na kampanju potrošio 5 miliona evra – konstatuje urednik Informera i pita se odakle mu toliki novac.

- Nakon Njujorka i Menhetna, na red je došla Srbija i mesto predsednika. Tamo nije dobro prošao, pa sada bi ovde da pokuša. Ovo je za njega rezervni plan – objašnjava on.

Vučićević dodaje da neki politčari pokušavaju da koriste i medije za prljavu kampanju.

- Pogledajte najnoviju naslovnu stranu NIN-a. Ovo je prvi put izašla foto-montaža na naslovnici. Tači je kosovka devojka, i poji Vučića. Hoće da kažu kako neko zloupotrebljava Kosovo. Da li je bilo neke reakcije, naravno da nema – ističe on.

J. Stanković

#Dragan J. Vučićević

#Jutarnji program

#Televizija Pink

'