AKTUELNO

Funkcioner SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da je SNS danas, na sastanku vlasti i opozicije, predložila set mera za unapređenje izbornog procesa, a da će sa konačnim predlogom, usaglašenim sa koalicionim partnerima, izaći u ponedeljak, te dodao da su to mere za koje su spremni da se obavežu da će ih implementirati u narednom, kratkom roku.

Stefanović je nešto ranije napustio sastanak vlasti i opozicije na FPN-u zbog obaveza, a novinarima je rekao da će taj kompletan set mera, u odnosu na ovaj danas dostavljen učesnicima sastanka, obuhvatiti i predloge koje su dobili kasno sinoć od Stalne konferencije gradova i opština.

Foto: Tanjug/Tanja Valić

On je rekao da su sve te mere rezultat ne samo dijaloga koji je u toku, već i onog koji vlast vodi sa OEBS i ODHIR, od 2003. godine.

Foto: Tanjug/Tanja Valić

- Te mere će suštinski unaprediti način odvijanja izbora, kao i sve koje treba da podrže izborni proces na način da se ozbiljno izborimo protiv slabosti i nepravilnosti i koje su postojale i 2008. i 2012. godine, jer želimo najčistiji izborni proces - rekao je Stefanović.

Foto: Tanjug/Tanja Valić

On je dodao da će učiniti sve da se popune mesta nedostajućih članova REM-a.

#Izbori

#Nebojša Stefanović

#SNS

'