AKTUELNO

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević na konferenciji za medije govoreći o pretnjama hapšenjem i zatvorom koje mu je na Tviteru uputio lider Dveri i Đilasovog Saveza za Srbiju Boško Obradović kaže da se to do sada nije nikada desilo u Srbiji.

Vučićević je rekao da je sada očigledno da Boško Obradović, Đilas, Jeremić i ostali iz SZS hoće da u Srbiju uvedu najcrnji fašizam.

- Ovo nikada nije bilo u Srbiji! Nikada nijedan političar nije otvoreno pretio hapšenjem nekom novinaru. I to samo zato što taj novinar misli i radi svoj posao onako kako se to tom političaru ne sviđa - rekao je Vučićević i dodao:

Foto: TvPink Printscreen

- Ne preti meni Obradović hapšenjem zato što sam nešto ukrao, nekoga ubio ili počinio neko drugo krivično delo. On meni, mojoj redakciji i mojoj porodici preti jer mu nije po volji uređivačka politika Informera. Danas preti, sutra će zaista i da hapsi ako mu se najodlučnije ne suprotstavimo - istakao je Vučićević.

Kako dodaje, Boško Obradović je “jako opasan čovek” čije pretnje moraju ozbiljno da se shvate.

Podsetimo, jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović juče je na Tviteru otvoreno zapretio hapšenjem glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću.

Obradović je na ovoj društvenoj mreži zapretio Vučićeviću "da mu ne gine zatvor" kao i da je to predizborno obećanje Saveza za Srbiju?!?

#Dragan J. Vučićević

'