AKTUELNO

Pretnjom da će uhapsiti Vučića, kad dođe na vlast, Boško Obradović pokazuje da je za veoma kratko vreme uspeo da se od talentovanog profesora književnosti pretvori u pomahnitalog terijera Dragana Đilasa, kaže član Glavnog odbora SNS.

Bratislav Jugović, član Glavnog odbora SNS, ocenjuje da će “ludilo i nepristojnost Boška Obradovića biće još veće, ako njegov nepristojno bogati gazda Dragan Đilas dođe na vlast.

- I onaj mali broj pristalica Boška Obradovića shvata da se Boško Obradović više ne zalaže da Srbijom zavladaju izvorne ideje Dveri, već se Boško Obradović zalaže da nepristojno bogati Dragan Đilas bude još bogatiji, ne mareći što bi u tom slučaju Srbija bila još siromašnija – navodi Jugović i dodaje:

- Pretnjom da će uhapsiti Vučića, kad dođe na vlast, Boško Obradović pokazuje da je za veoma kratko vreme uspeo da se od talentovanog profesora književnosti pretvori u pomahnitalog terijera Dragana Đilasa. I sve to zbog jedne koske kojom ga Đilas neprestano zabavlja - koske da će jednog dana biti ministar policije – zaključuje član Glavnog odbora SNS.

#Bratislav Jugović

'