AKTUELNO

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović nastavlja sa bahatim ponašanjem i ne odustaje od uništavanja državne imovine.

Na snimku u nastavku teksta se može videti Obradović koji je sa malom grupom pristalica ušao u SO Gornji Milanovac i lepio nalepnice “BOJKOT”.

U ovoj vandalskoj nameri Obradovića je pokušao da spreči portir Skupštine opštine. Naime, portir je rekao Obradoviću da ne sme da lepi nikakve nalepnice na državnu imovinu, na šta je Obradović drsko upitao “Ti ćeš da mi zabraniš?”.

Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs

Portir je ponovio Obradoviću da u opštinu može da uđe, ali da ne sme ništa da lepi, što nije sprečilo lidera Dveri u nameri. Obradović je ipak zalepio nalepnicu na Opštinu i pored upozorenja radnika ove ustanove.

Portir je postupio kako mu dužnost nalaže, zbog čega je doživeo salvu uvreda od strane lidera Saveza za Srbiju.

Na kraju je radnik SO Gornji Milanovac uspeo da se izbori sa Obradovićevim bezobrazlukom i da njega i njegove pristalice natera da izađu napolje.

Podsećanja radi, ovaj bahati nasilnik nedavno je isto učinio i na gradskoj kući u Čačku, pa je jasno da je ovo jedan od programskih načela Saveza za Srbiju.

#Boško Obradović

'