AKTUELNO

Šef odborničke grupe u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Damir Handanović, današnjim performansom želeli su da ukažu na to da su svi Đilasovi projekti zapravo jedna kula od karata od kojih građani nisu imali koristi, a Đilasu su služili za lično bogaćenje.

Prema Mirkovićevim rečima Pazl grad je najbolji pokazatelj kako je Đilas bogatio sebe i svoje saradnike na uštrb dece, lažnim projektima koji nisu bili ni od kakve koristi ni građanima ni deci našeg grada.

-Kako se obogatio na replici Terazija, otimanjem Pionirskog grada od dece, tako se i obogatio na Pazl lendu gde je više od 350 hiljada evra potrošio za nešto što nikada nije moglo da se koristi, jer nije bilo bezbedno i urađeno je bez bilo kakve dozvole - rekao je Mirković.

Foto: beograd.sns.org.rs

Handanović smatra da je ovaj projekat, kao i ostali projekti najgoreg gradonačelnika u istoriji Beograda, Dragana Đilasa, služio samo za njegovo lično bogaćenje.

Foto: beograd.sns.org.rs

-Đilas je iskoristio Pazl grad za svoju ličnu promociju, a postao je stecište narkomana, kao i svi njegovi projekti koji su bili kula od karata, koji se sruše posle izvesnog vremena, a novac završi u njegovim džepovima - istakao je Handanović.

Mirković i Handanović su se složili da je Đilas upropastio Beograd i da nikako više ne sme biti u prilici da raspolaže državnim novcem, kao i da će nastaviti da ga pitaju kako je od propalog preduzetnika sa 74 hiljade evra iz Češke došao do toga da danas samo u nekretninama ima 25 miliona evra, i podsećaju građane Beograda i Srbije na sve prevare ljudi koji se danas mržnjom, lažima i neistinama bore da dođu ponovo na vlast, kao što to rade Đilas, Jeremić i Obradović.

#Aleksandar Mirković

#Damir Handanović

'