AKTUELNO

Pevač Aca Lukas i lider Narodne stranke Vuk Jeremić tokom prethodnih dana razmenili su niz uvreda na društvenim mrežama i jedan drugog nazivali pogrdnim imenima.

Sukob je počeo u ponedeljak, 28. oktobra, kada je Jeremić na Tviteru podelio snimak sa Lukasovog nastupa u Novom Sadu, na proslavi 11. godišnjice osnivanja Srpske napredne stranke.

- Gorećeš u paklu - napisao je Vuk Jeremić uz pomenuti snimak, na kome pevač izvodi pesmu "Ovo je Srbija".

Ubrzo je usledio odgovor Ace Lukasa na Instagramu.

- Sram te bilo, bolesniku jedan sa iskrivljenom facom, psihopato, da ti nekome kažeš da će goreti u paklu, zašto, zato što nije pi**a izdajnička kao ti? Jado jedna, idi i čekaj da ti neko da lopovske da se popneš na trotoar, a o predsedniku ne sanjaj, glupane, između ostalog, nema te predsedničke govornice iza koje bi se ti video! - napisao je Lukas, između ostalog.

Jeremić se zatim ponovo oglasio na Tviteru.

- Svima koje je uznemirio moj komentar povodom proslave SNS-a: drogirani delikvent sa tamnim naočarima peva o grobovima ratnika sluđenoj gomili dovezenoj autobusima. Direktan TV prenos toga ide celoj naciji. Mene ovo neodoljivo asocira na pakao. Vas? - napisao je Vuk Jeremić.

Aca Lukas je i na to imao odgovor, te su se uvrede i prozivke između političara i pevača nastavile.

 A na šta ti podsećaš? Neodoljivo sigurno ne podsećaš ni na šta! Ali zato ću ja tebe da podsetim da, kada vređaš ovako bezočno, onda dobro paziš šta pišeš! Dakle, kako te nije sramota da ti nekoga nazivaš delikventom, lopužo jedna, belosvetski korumpirani prevarantu i izdajice svoga naroda! Protuvo kakvu srpski narod nije imao od pamtiveka! Ti nekoga nazivaš delinkventom?A o drogi? Ti nekoga nazivaš i karakterišeš da je drogiran? A ti koristiš drogu od koje, kad je uzmeš, nisi drogiran? Ja sam davno bio hrabar, pa sam priznao, a ti nemaš m**a da priznaš, pa onda misliš da smo mi svi ludi, pa ćeš prozivkom sebe prikriti? Narkomančino, ajde da čujemo kako se častite kada "vodite ljubav" ti i tvoj školski drug i prisećate se školskih dana onih lepih devedesetih! - napisao je Lukas i prepričao jednu njihovu situaciju iz aviona:

- E, sećaš se, prostaku, da si tada izuo cipele i podigao noge u biznis klasi! Kao najveći kulov! Apropo svega toga, nadam se da si počeo da nosiš čitave čarape, sećaš se da ti je virio palac iz desne!

#Aca Lukas

#Vuk Jeremić

'