AKTUELNO

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Luka Petrović pozvao je danas nadležne organe da što pre reaguju na optuzbe koje su se juče pojavile na račun predsednika opštine Stari Grad Marka Bastaća, saopštila je ta stranka.

Petrović smatra da bi tako država pokazala da niko nije iznad zakon, pa makar, kako kaže, to bili i Dragan Đilas i Marko Bastać.

On u saopštenju nabraja da je Bastać zadužio SRPC Gale Muškatirović za milion evra, da je uništavao privatnu imovinu, ulazio i rušio gradilišta i građevinske znakove, nasilno upadao u zgradu Radio televizije Srbije, pretio ljudima...

Kako kaže, tome treba dodati i svedočenje Bastaćevog venčanog kuma o protivzakonitim radnjama, uzimanju mita, reketiranju nevladinih organizacija, izvlačenju para za njega i njegove saradnike i na kraju, kao u mafijaškim filmovima, o zverskom mučenju i maltretiranju sopstvenog kuma.

- Sve ovo je jedan par ekselans primer kako se vi ponašate i šta radite tamo gde ste na vlasti i šta bi uradili Dragan Đilas i vaša družina sa našom zemljom i svima onima koji bi vam se suprotstavili i koji bi imali drugačiji stav od vašeg - naveo je Petrović.

#Marko Bastać

#SNS

'