AKTUELNO

Vladimir Dobrosavljević, osnivač i predsednik Izvršnog odbora Narodne stranke, juče je potpisao istupnicu i podneo ostavku na sve funkcije u stranci

Glavni operativac Narodne stranke Vuka Jeremića, dojučerašnji predsednik izvršnog odbora Vladimir Dobrosavljević napustio je tu stranku.

„Došlo je do završetka međusobne saradnje između vlasničke strukture Narodne stranke i mene, verujem, na obostrano zadovoljstvo. Kada imate disfunkcionalan odnos, kakav je bio naš, jedino je bitno da se on što pre okonča, bez obzira na čiju inicijativu i utvrđivanja ko je zašta kriv ili odgovoran, kao i da se u svemu zadrži minimim poštovanja i dostojanstva.

Naravno, uvek je moguće da jedna od strana pribegne omalovažavanju i klevetanju druge, pred zajedničkim poznanicima, s tim da bi time samo pokazala svoju niskost i limitiranost, a sama ne bi postala poštovanija, niti kvalitetnija u očima posmatrača.

Foto: Printscreen Twitter

U godinama sam, kada nemam višak vremena ili strpljenja, kako bih čekao bilo koga da se uči osnovnim stvarima u političkom delovanju i organizovanju, bar ne na ovom nivou funkcionisanja. Takođe, nisam dobra podrška ni za sve koji politiku doživljavaju kao terapiju za svoje lične i socijalne frustracije.

Svaki završetak, ma kakav bio, bolji je nego nastavak loše saradnje izgrađene na međusobnom nepoverenju i nepoštovanju „ rekao je on za portal in4s.net.

Inače, po ovo nije slučaj da Jeremića napuštaju bliski saradnici. To se dešava po celoj Srbiji, a nedavno ga napustila većina članstva u Subotici.

#Vuk Jeremić

'