AKTUELNO

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević rekao je da je vidljiv uspeh politike koju gotovo osam godina vodi Aleksandar Vučić i pozvao tužilašrvo da ne ćuti na izjave Boška Obradovića.

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer, rekao je za Pink da je ovog vikenda Srbija ostvarila jedan od najvažnijih nacionalnih projekata.

Foto: TV Pink Printscreen

- Otvorili smo autoput, kompletan Koridor 10 koji se gradi od 1970. godine. Plan je bio da on bude kompletan do 1980. godine, a čekalo se vidimo evo punih 50 godina  - rekao je Vučićević.

Kako je on rekao, ''zanimljivo je svađanje takozvane opozicije sa autoputem'':

- Vrlo mi je zanimljivo kad Boris Tadić dođe i kaže ’’To je strašno što je otvoren autoput. Ja sam ga napravio’’. Za vreme Tadićeve vlasti plaćeno je samo 36.5 miliona evra za istočni krak Koridora 10, a završila je u procentima samo dva odsto celog autoputa.

Foto: TV Pink Printscreen

On je pohvalio rad Vlade na unutrašnjem planu, ali se posebno osvrnuo na srpsku diplomatsku aktivnost.

- Važna vest. Još jedan uspeh srpske diplomatije, još jedna uspeh srpske države, još jedan uspeh politike koju evo gotovo osam godina vodi naš predsednik Aleksandar Vučić, koji je osporavan sa svih strana, ali njegova politika daje rezultate - rekao je Vučićević.

Objasnio je da je završetak istočnog kraka Koridora 10 veoma velika stvar i osvrnuo se da će se sada od Begrada do Bugarske put stizati za svega tri sata.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bogu hvala došli su neki pametni ljudi, došli su neki vredni ljudi koji umeju da vode finansije, koji umeju da vode državu i napravili su kompletan Koridor 10 – rekao je Vučićević i naveo da će to dovesti nove investitore u Srbiju koje će svima nama učiniti život lepšim i lakšim.

- To je autoput koji će Srbiji doneti najveće prihode. Procena je da će za godinu dana, od putarina na kompletnom Koridoru 10, biti naplaćeno milijardu i dvesta miliona evra – ukazao je Vučićević i dodao da je Koridor 10 san generacija i generacija građana Srbije.

Najstrašnija i najbolesnija pretnja ikada izrečena

- O Koridoru 10 treba da se priča, o uspehu, a ne o ovim bolesnim hejterskim kampanjama, koje se nameću građanima Srbije i svima nama pa da ne možemo da pričamo niočemu drugom osim o ludacima koji sve više, sve otvorenije i sve strašnije prete – upozorio je Vučićević.

Dragan Spasić, šef odbora Dveri u Trgovištu pozvao je na nasilje i silovanje ćerka i žena članova SNS, preneli su mediji. 

- Ja ne mogu da verujem da je nešto tako napisao, ali je napisao da ''Treba napraviti popis uticajnih SNS lica, i posle promene vlasti migrante naseliti u njihovim kućama, stanovima, dati im njihove ćere i žene da siluju’’ - citirao je Vučićević objavu sa Fejsbuka Dragana Spasića i dodao da je to monstruozno, kao i da je to najstrašnija i najbolesnija pretnja ikada izrečena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Spasić je Obradovićev prvi čovek u Trgovištu, njegov najbliži saradnik Obradovića na jugu Srbije. On je posle sastanka sa Boškom Obradovićem, otvoreno na svom Fejskbuk nalogu pozvao na pravljenje spiska svih uticajnih članova SNS fukcionera kojima bi ćerke i žene bile silovane - kazao je Vučićević.

On se zapitao zašto tužilaštvo ćuti na izjave Boška Obradovića o pozivima na javni linč Gorana Vesića.

- Zašto tužilaštvo ne istražuje kako je moguće da je šef Dveri na jugu Srbije pozivao na silovnaje ćerki članova SNS. Kako je moguće podnositi prijavu protiv Miše Vacića a ne podnostii prijavu protiv svih ovih najstrašnijijh i najgromozornijih likova koji svakoga dana prete iz opozicije - zapitao se Vučićević.

#Dragan J. Vučićević

'