AKTUELNO

Postupci pojedinih medija koje afirmišu pojedini opozicioni pokreti, privukli su značajnu pažnju šokantnim objavama koje se graniče sa patologijom, rekli su gosti TV Pink.

Predrag Rajić iz Centra za društvenu stabilnost, rekao je da je naslovna strana dnevnog lista ''Danas'' pokazatelj da se ulazi u polje patologije.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo više nema veze sa politikom, nema veze ni sa pristojnim i nepristojnim ponašanjem. Bilo bi zgodno da nam stručnjaci koji se bave poljem psihijatrije objasne koji je motiv ovoga - rekao je Rajić i dodao da se plaši da se takvi ljudi ne mogu popraviti.

Kako je on rekao ovo je potpuno nedopustivo, jer je stvorena atmosfera u kojoj je normlano pretiti predsedniku države.

- To je jedan kontinuiran proces koji nije slučajno nastao - rekao je on.

Analitičar Dejan Vuk Stanković, rekao je da je poruka predsednika Srbije kada je u pitanju nalsovna strana Danas-a jedna odmerena državnička poruka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Tu je jasno šta je njegov prvi cilj. Njegov prvi cilj je budućnost Srbije, razvoj Srbije, izgradnja putne strukture, bolji život građana, veća šansa za našu privredu - rekao je Stanković.

Prema njegovim rečima sve ono što smo prethodnih dana videli spadaa u repertoar uvreda i kleveta, kao i u repertoar afirmacie političkog nasilja.

- To je lični bezobrazluk onih koji to crtaju i pišu - ukazao je Stanković.

Vladimir Đukanović, narodni poslanik rekao je da je predsedniku Aleksandru Vučiću poslata poruka ''Bićeš oružanoi srušen''.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo nije slučajnost, i ovde je jasno poslata poruka kojom se preti predsednku - rekao je Đukanović.

Prema njegovim rečima, ovo je finalana faza ludila opozicije, koja kako kaže, pokušava da malobrojno biračko telo koje ima potpuno radikalizuje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam odavno govorio da njih nikkavi izbori ne zanimaju. Njih zanima da sa tom nekom agresivnom anjinom preuzmu vlast putem nekakve obojene revolucije - upozorio je Đukanović.

#Aleksandar Vučić

#Dejan Vukov Stanković

#Predrag Rajić

#Pretnja

#Vladimir Đukanović

'