AKTUELNO

Potpredsednik Gradskog odbora Beograd i član Predsedništva Srpske napredne stranke, Milosav Miličković, ocenio je danas da je monstruozno što su policajci, koji požrtvovano i predano rade svoj posao, opet meta Đilasovih politikanata.

- Pokazalo se da niko krupno ko Đilasovci ne laže. Bez ideje, osećaja odgovornosti i bez trunke srama, besomučno su lagali i govorili neistine mesecima unazad. Ni Đilasovi milioni nisu pomogli, laž je ostala laž - saopštio je Miličković.

Pored toga, naveo je on, što su glasnogovornici Dragana Đilasa pretili gašenjem jedinice Žandarmerije, što je sam Đilas pretio otkazom saobraćajcu, što su pretili da će pregaziti pripadnike MUP-a, hajka se nastavlhja na policiju i to u danu kada je naša granična policija zaplenila 7,8 kilograma heroina.

- A izmišljaju se priče i laži i za uspešnu akciju koju su pripadnici MUP-a sproveli u Staroj Pazovi. Svi ovi napadi na policiju su zapravo napadi na ministra Nebojšu Stefanovića, a kako im se svaka laž razotkriva brže od prethodne, onda su počeli da izmišljaju laži i napadaju porodicu predsednika Vučića - rekao je Miličković.

Neistine, nasilje i mržnja, naveo je funkcioner SNS, jedini su program "Đilasovog propalog interesnog saveza".

#Danas

#Milosav Miličković

#SNS

'