AKTUELNO

Obradović misli da ćemo, zato što pojačava decibele laganja, zaboraviti na pitanja kako je Đilas pljačkao Javni servis i zašto danas uživa zajedno sa njim u plodovima te pljačke, rekao je potpredsednik Gradskog odbora Beograd i član Predsedništva Srpske napredne stranke Milosav Miličković.

"Ponovo se danas oglasio Boško Obradović, potrčko kriminalnog klana Dragana Đilasa, koji više ne zna šta će od muke, jer se polako otkrivaju sve njihove kriminalne afere, poput one kada je hteo da zaštiti Đilasovog šuraka Milana Dabovića osuđenog zbog šverca dva kilograma kokaina", rekao je Miličković.

Kako kaže, pitanje je zašto još uvek nije utvrđeno odakle Daboviću novac za narkotike, pošto je bilo jasno da ga sam nije mogao imati.

"Ono što jeste utvrđeno je da je Dabović bio deo važnog narko-klana, koji Đilas i Obradović očigledno štite napadajući sve policajce koji su učestvovali u njegovom hapšenju", rekao je Miličković.

Kako je rekao, Obradović misli da ćemo, zato što pojačava decibele laganja, zaboraviti na pitanja kako je Đilas pljačkao RTS i zašto danas uživa zajedno sa njim u plodovima te pljačke, ali, dodaje, očigledno i zna da ćemo uskoro postavljati pitanja zašto su neki njemu veoma  bliski ljudi učestvovali u najtežim krivičnim delima, zbog čega će ih državni organi procesuirati. 

"I na kraju, da se podsetimo sramotno je da ni dan danas nisu podignute optužnice protiv onih od kojih je Obradović tražio prebijanje sopstvene odbornice iz Niša, samo zato što nije htela da ispunjava njegove naloge. Baš kao što je sramotna i njegova pljačka Hilandara. O čoveku koji je uzimao novac od srpskih svetinja i trošio ga na sebe i saradnike umesto da štampa publikacije i sprovodi aktivnosti na širenju srpstva, izlišno je zapravo i govoriti. Jasno je da ga ne može ništa uznemiriti, jer mu ništa nije sveto", rekao je Miličković.

#Boško Obradović

#Milosav Miličković

'