AKTUELNO

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da je za lidera Dveri Boška Obradovića važnija volja stranaca od našeg Ustava i da sa poslanicima Evropskog parlamenta razgovara o načinima kako da dođe na vlast bez izbora.

- Boško Obradović sa predstavnicima Evropskog parlamenta dogovara pomeranje izbora. Važnije od našeg Ustava i zakona, za Obradovica, je volja stranaca, poslanika EP koji sa građanima Srbije nemaju baš nikakve veze - izjavio je Vulin povodom saopštenja Boška Obradovića u kome je naveo da je jedina tema razgovora sa predstavnicima EP bilo pomeranje datuma izbora.

On je ocenio je i da bi Obradović danas kršio Ustav ako mu to kažu iz EU, a sutra ušao u NATO ili priznao Kosvo, "kako god da mu se naredi".

- A šta drugo i očekivati od ljoticevaca, oni kada vide nemačke državljane stanu mirno i pitaju koga da vežemo i gde da ga dovedemo. Vučić sa Putinom ravnopravno o potrebama Srbije, Obradović sa poslanicima Evropskog parlamenta o načinima kako da dođe na vlast bez izbora. Svako je na svom mestu - zaključio je Vulin, koji boravi u Sočiju u sastavu srpske delegacije.

#Aleksandar Vulin

'