AKTUELNO

Povodom teksta objavljenog na portalu Pink.rs, a sa naslovom: "Vesić: Ovako izgleda Srbija koju nudi Đilas! Oni bi da zarađuju, a narod da se ništa ne pita!", oglasio se SBB koji je negirao navode u tekstu.

Osgovor SBB-a prenosimo u celosti:

Kompanija SBB ovim putem ističe da nema nikakve veze sa uličnim radovima u Borči na koje je ukazao zamenik gradonačelnika Goran Vesić u članku na koji ovim putem odgovaramo.

Naime, zamenik gradonačelnika Goran Vesić lažno je optužio SBB da nelegalno raskopava ulice u Borči i prikazao fotografije raskopanih ulica, sa kojima kompanija SBB nije povezana ni na koji način.

Tehnički kontrolor i šef gradilišta SBB-a su locirali mesto koje je pokazano na objavljenim fotografijama i utvrdili da su radovi obavljeni skoro duž cele ulice Narodnog fronta u Borči, da su u poodmakloj fazi, kao i da je posle njih ostalo stanje kao na fotografijama. Međutim, SBB nije izvodio navedene radove niti je provlačio bilo kakvu infrastrukturu u ovom delu Borče.

Povodom neistina koje je u medije plasirao Goran Vesić, SBB će preduzeti odgovarajuće pravne korake kako bi zaštitio svoj ugled.

#Pink.rs

'