AKTUELNO

Vas dvojica sve radite zajedno. Bijete, otimate, svađate se, psujete, napadate institucije. Hteli bi i da vešate, silujete i menjate vlast na ulici. Spojila se dva politička narko klana, levi i desni, pa izdala saopštenje, stoji u otvorenom pismu Nebojše Bakareca upućenom Draganu Đilasu i Bošku Obradoviću.

„Rođaci“, mora da Vas mnogo bole rane, istina o Vašim čvrstim vezama sa narkodilerima, kad ste u jeku Vaše svađe sastavili zajedničko saopštenje? Pokazalo se da trgovina reklamnim vremenom za Vas Đilase više nije privredna grada u ekspanziji, rekao je Bakarec.

Kako dodaje, pokazalo se da Vas Obradoviću izdavanje menica skupo košta.

"Bankrot Dveri! „Rođaci, gudrovina je privredna grana u ekspanziji“. Vas dvojica najbolje poznajete ovu čuvenu repliku iz filma "Rane". Vas dva brata ste kao Pinki i Švaba, a asistira Vam, Dijabola - Vuk Jeremić. Vas dvojica sve radite zajedno. Bijete, otimate, svađate se, psujete, napadate institucije. Hteli bi i da vešate, silujete i menjate vlast na ulici. Tu je i gudrovina, rođaci. Spojila se dva politička narko klana, levi i desni, pa izdala saopštenje. Nismo mi – majke nam!", napisao je Bakarec.

Kako kaže, nije u redu, rođaci, da se odričete kumova i šuraka.

"Nije Boško Vaš kum dugme, makar bio i najveći diler u Srbiji! Nije Dragane Vaš šurak za bacanje, makar imo`dve kile kokiške u autu, kad ga je gepila murija! Nije šurak dugme Đilase, zato ste mu nosili klopu u zatvor. Totalno je trulo Dragane, da se Vi saopštenjem i preko medija odričete nevenčane treće supruge, samo da bi oprali sebe! Dno dna. Tako ste nedavno naterali bivšu, drugu suprugu, da pošalje saopštenje medijima, o tome kako Vi niste tuklu ni nju, ni njenog oca. Ispade da je ona tukla Vas! A Vaša bivša supruga je pet godina govorila istinu, do u detalje, o Vašem porodičnom nasilju, Đilase. Što je najgore, o tome postoje i policijski izveštaji", istakao je Bakarec, i dodao:

"I sad Vi Dragane, i Vi Boško, zajedno kukate, kako Vam kum nije kum, kako tocilo nije tocilo, kako su Vas natociljali, kako Vam nevenčana supruga nije supruga, pa Vam time ni šurak narkodiler, nije šurak! Kukate, rođaci, kukate, a od kuknjave nema vajde! Nego, lepo Vi da spojite kartele u jedan levo desni veliki kartel „SSP Zveri“, da udružite resurse, teritorije, dilere, dobavljače, uzgajivače…Bog da Vas vidi! `De će kraj da Vam bude? Ne znam da li ste Vas dvojica gledali čuveni film „Lice s`ožiljkom“? Čuli ste za Tonija Montanu, filmskog lika na koga podsećate? Čuvene su sledeće njegove filmske replike: „U ovoj zemlji, prvo moraš da napraviš pare. Kad napraviš pare, dobiješ moć. Onda kad dobiješ moć, onda dobiješ i žene“ i „Ja uvek govorim istinu. Čak i kad lažem“. Tako i Vas dvojica pokušavate da napravite pare u privrednoj grani u ekspanziji, da bi stekli moć. Žena ste se odrekli, čak i preko novina. I naravno, Vas dvojica uvek govorite istinu, čak i kada lažete!

#Dragan Đilas

#Marija Obradović

#Nebojša Bakarec

'