AKTUELNO

Danas je u Sava centru u Beogradu održana redovna radna sednica Glavnog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije – PUPS, kojoj su prisustvovali predstavnici više od 150 opštinskih, gradskih i pokrajinskih odbora.

Predsednik PUPS-a Milan Krkobabić je ocenio da su rezultati u zemlji zadovoljavajući:,„Kasa Republike Srbije je puna i sigurna, penzije su redovne. Usklađivaće se na obavezujući način za državu, a prihvatljiv za penzionere. Puna podrška PUPS-a i njegovo aktivno učešće i doprinos u realizaciji Programa finansijske i ekonomske stabilizacije prema programu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, obeležili su delovanje PUPS-a u proteklom periodu.

Foto: Risto Kosotov

- Borba za poboljšanje socijalno-ekonomskog položaja penzionera, borba protiv svih vidova diskriminacije starih, kao i ravnomerni regionalni razvoj uz otklanjanje neprihvatljivo velikih razlika između sela i grada, biće u središtu delovanja PUPS-a u narednom periodu – istakao je Krkobabić.

Foto: Risto Kosotov

Sa sednice Glavnog odbora je poručeno da će se PUPS i dalje beskompromisno zalagati da u Srbiji ne bude građana prvog i drugog reda.

Foto: Risto Kosotov

Opštinski odbori PUPS-a su programski, organizaciono i kadrovski spremni za predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore – zaključeno je na sednici.

Foto: Risto Kosotov

Foto: Risto Kosotov

#Milan Krkobabić

#PUPS

'