AKTUELNO

Novinarka Ksenija Vučić i glavna i odgovorna urednica "Bazara" Suzana Perić složile su se da je jučerašnji nastup dela opozicije ispred zgrade javnog servisa za svaku osudu.

Dragan Đilas se juče pridružio nekolicini demonstranata koji su igrali fudbal ispred zgrade Javnog servisa i rekao ima da je sada sve u redu jer je uzeo zastavu od Boška Obradovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Na videu koji je objavljen na društvenoj mreži Tviter vidi se kako je Đilas zastavu iskoristio da njom udari loptom.

- Čovek koji se nalazi na čelu tog dela opozicije, zainteresovan je samo za jednu stvar, a ta stvar ima četiri slova PARE, te pare najlakše je zarađivao preko medija dok je,bio neko i nešto u ovoj zemlji. On se bavi samo medijima - istakla je novinarka Ksenija Vučić za Pink i zapitala se da li ga je neko čuo ikada da priča o Kosovu, smanjenju javnog duga, povećanju plata i penzija, investicijama...

Ona je ocenila da je igranje fudbala sa zastavom "van svake pameti".

Jedna koleginica sa javnog servisa je pre par godina plakala pred kamerama zbog nanetog duševnog bola i njene kolege su stale uz nju, a pitam se da li je sada ona,stala uz svoje kolege.

Perić se zapitala kakvi su to zahtevi i šta neko može da traži kad blokira zgradu javnog servisa i rekla je kako smatra da su novinari i urednici dužni da osude napade ovakovog dela opozicije.

Foto: TV Pink Printscreen

#Ksenija Vučić

#Novo jutro

#Prelistavanje

#Suzana Perić

'