AKTUELNO

Narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS-a Aleksandar Marković poručio je danas da bi članove Pokreta Dveri koji, kako kaže, još nisu napustili predsednika tog pokreta Boška Obradovića, trebalo obavestiti da im je šef nad šefovima Dragan Đilas.

Marković je, reagujući na navode člana Pokreta Dveri Ivana Kostića da pričama o Obradoviću pokušava da skrene pažnju javnosti sa kriminalnih afera, kazao da Srbija ima priliku da se uveri u povezanost Đilasa i Obradovića sa kriminalnim krugovima.

"Kada bi videli prst pred okom od silne magle koju Obradović danas prodaje za račun Đilasa, onda bi olako shvatili da za razliku od njegovih masnih izmišljotina o poštenim pripadnicima MUP-a i pravim profesionalcima, cela Srbija ima priliku da gleda i Đilasa i Obradovića u kriminalnim krugovima", naveo je Marković u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, u kojoj se obraća članovima Dveri.

Marković tvrdi i da se Obradoviću ne može verovati na reč i to pogotovu, kako dodaje, kada loše govori o policajcima, o čemu, kaže, najbolje govori sijaset fotografija koje su se pojavile u javnosti, a na kojima su, dodaje, Đilas i Obradović sa narkodilerima i kompromitovanim policajcima.

"Tada ćete možda razumeti i zašto vaš Obradović napada pripadnike MUP-a, koji hapse narko-dilere i kome je to zaista u interesu", zaključio je Marković.

#Aleksandar Marković

#SNS

#Đilas

'