AKTUELNO

Izjava predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića da je PUPS bio dobar i korektan partner i da će tako biti i u budućnosti, pokazuje da Vučić dobro zna i da je čvrsto rešen da u Srbiji odvoji žito od kukolja – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL).

Srpska liga daje punu podršku predsedniku Republike Aleksandru Vučiću u njegovim nastojanjima da Srbija postane primamljivo mesto za život običnih ljudi.

Istovremeno, Srpska liga podseća da je upravo PUPS, u velikoj meri, doprineo ukupnom političkom, ekonomskom i društvenom prosperitetu države Srbije, o čemu svedoče, pored nesporne brige o položaju najstarijih, i konkretni rezultati, koji stoje iza ove partije i Milana Krkobabića, ministra zaduženog za regionalni razvoj. Zahvaljujući njegovom radu je, samo u poslednje tri godine osnovano više od 600 zadruga, formiran Nacionalni tim za preporod sela Srbije i pokrenuto nekoliko značajnih i velikih nacionalnih projekata, među kojima se najnoviji bavi preporodom 50 sela u pet okruga na jugu Srbije – zaključuje Đurđev.

#Aleksandar Vučić

#Aleksandar Đurđev

#PUPS

'