AKTUELNO

Predsednički izbori u Srbiji održavaju se 2. aprila.

U Opštinskom odboru SNS Vračara danas su potpise za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije dali funkcioneri SNS Goran Vesić i samostalnog DSS Andreja Mladenović, ali i brojni građani, među kojima Leontina Vukomanović i košarkaši Milan Gurović i Zoran Jovanović.

Oni su među prvima dali svoje potpise, jer, kako je rekao Jovanović, u životu se, kao i u sportu, uvek igra na rezultat, a Vučić je jedini koji je imao rezultat.

Funkcioner SNS Goran Vesić ocenjuje da redovi građana na svim mestima gde se potpisuje za Aleksandra Vučića jasno govore kakvu podršku on ima u narodu.

- Glas za Aleksandra Vučića je glas za nova radna mesta, glas za razvoj Srbije, glas za regionalnu stabilnost i glas da se nastave reforme koje su započete pre nekoliko godina - rekao je Vesić.

Foto: Tanjug

On je dodao da je Srbiji potreban kontinuitet, snažna vlast, koju podržavaju građani, kao i predsednik koji će raditi zajedno sa vladom kako bi ova zemlja razvijala.

- Izbor Vučića znači da ćemo nastaviti putem kojim smo krenuli, a to je put ekonomskih reformi, oporavkla i boljeg života - rekao je Vesić.

Košarkaš Zoran Jovanović kaže da se u životu, kao i u sportu uvek igra na rezultat, a da je Aleksandar Vučić jedini koji je imao rezultat.

Foto: Tanjug

- On je čovek koji može da obezbedi kontinuitet dobrih rezultata da može brže, da može jače, da može bolje, što je i poruka kampanje. Ja lično i svi sportisti treba da podrže tu ideju, svi ljudi u ovoj zemlji treba da pozdrave rezultate koji su nedvosmisleni - poručio je Jovanović.

Leontina Vukomanović kaže da je došla da da podršku Vučiću kao nestranačka ličnost, te da to radi "čisto iz srca".

Kako kaže, već tri godine radi u Dečjem kulturnom centru Beograd i da su u toj ustanovi promene vidljive, menja se kulturna politika kada su u pitanju mladi i deca.

- Tu su sada brojni programi, oživele su mnoge kulturne manifestacije kada je Beograd u pitanju. Zato je važno da se nastavi kontinuitet, da idemo napred i nikako da se vraćamo u prošlost - zaključila je Vukomanović.

Foto: Tanjug

Funkcioner samostalnog DSS Andreja Mladenović kaže da je Srbiji više nego ikada potrebno jedinstvo, stabilnost i kontuinuitet u vođenju nacionalne i državne politike.

- Vučić je svojim radom do sada dokazao da može da da to jedinstvo Srbiji, tu stabilnost i da Srbija bude poštovana i respektovana u celom svetu. Glas za Aleksandra Vučića je glas za jedinstvenu i slobodnu Srbiju - poručio je Mladenović.

Košarkaš Milovan Gurović kaže da je svoj potpis za Vučića "dao iz srca", jer se poznaju dugo i misli da je on pravi čovek za Srbiju, ako se uzme u obzir šve što je urađeno poslednjih pet- šest godina za sport u Srbiji.

#Aleksandar Vučić

#Andreja Mladenović

#Goran Vesić

#Kandidatura

#Leontina Vukomanović

#Predsednički izbori

'