AKTUELNO

Danas je počelo prikupljanje potpisa širom zemlje za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika.

Gradski i opštinski odbori Srpske napredne stranke širom Srbije, otvorili su rano jutros vrata svojim sugrađanima koji su došli da podrže kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Građani strpljivo čekaju u redovima kako bi dali svoju podršku Vučiću svojim potpisom i time mu omogućili da se kandiduje na predsedničkim izborima koji će se održati 2. aprila.

- Ogroman broj građana naše zemlje, koji su već sada, u desetinama hiljada, pružili podršku kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, govori o tome koliko su ljudi ozbiljno shvatili potrebu da se bore za nastavak dobre politike, koja garantuje bolji život i ekonomski prosperitet - rekao je Nebojša Stefanović.

- Bez obzira na sve pokušaje raznih dosovskih i kvazi dosovskih kandidata da vrate Srbiju u prošlost i sebi obezbede novi mandat za pljačku građana, jasno je da će se građani Srbije na izborima boriti da masovno podrže Vučića i politiku stabilnosti, otvaranja novih radnih mesta, pristojne i uređene Srbije - dodao je on.

On je istakao da veruje da će se građani Srbije opredeliti za budućnost, a ne za prošlost i destrukciju.

- Uveren sam da duge, do sada nezabeležene kolone ljudi, koji strpljivo čekaju da svojim potpisom podrže Aleksandra Vučića, garantuju da će se građani Srbije opredeliti za budućnost, a ne za prošlost i destrukciju. Više od 40.000 građana od jutros je stajalo u redovima širom Srbije, što se nikada ranije nije dogodilo prilikom kandidature bilo kog predsedničkog kandidata. Zahvaljujemo se građanima koji su svojim potpisima podržali kandidaturu Aleksandra Vučića i nastavak politike razvoja i jačanja Srbije. - zaključio je Stefanović.

Podršku kandidaturi Aleksandra Vučića priužio je i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević. On je tom prilikom rekao da mu je čast da svojim potpisom pruži podršku kandidaturi Vučića, jer je, kako kaže, već dokazani reformator društvenih prilika.

SNS Pirot

Foto: SNS

SNS Ljig

Foto: SNS

SNS Koceljeva

Foto: SNS

SNS Bela Palanka

Foto: SNS

SNS Niš

Foto: SNS

SNS Stari grad

Foto: SNS

SNS Šabac

Foto: SNS

SNS Aleksinac

Foto: SNS

SNS Bač

Foto: SNS

SNS Bogatić

Foto: SNS

SNS Kladovo

Foto: SNS

SNS Ljubovija

Foto: SNS

I. P.

#Aleksandar Vučić

#Izbori

#Kandidatura

#SNS

#predsednik

'