AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, uputio je apel Lideru Pokreta slobodnih građana Sergeju Trifunoviću koji se večeras u Bulevaru Mihajla Pupina zakucao u autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća, a potom pobegao sa lica mesta, da se javi najbližoj policijskoj stanici.

- Apelujem na građanina Sergeja Trifunovića, jednog od lidera opozicije, da se što pre javi najbližoj policijskoj stanici ili da se preda komunalnim miliocionerima pošto ga svi traže - naglasio je Vesić.

On je kazao kao je Sergej Trifunović večeras, automobilom marke ''Megan'' kojim je upravljavo u srednjoj traci kod Tržnog centra Ušće naglo i bez migavca skrenuo desno ka Dejton pumpi.

- Ne zna se šta mu se prividelo u tom trenutku, ali s obzirom na njegova stanja moglo je svašta. U svakom slučaju, zadnjim delom svog automobila Trifunović je udario prednji deo autobusa koji je bio pun putnika - naveo je Vesić.

On se osvrnuo na ponašanje Sergeja Trifunovića, koji je, kako kaže, umesto da nakon nesreće koju je izazvao, sta i sačeka policiju, on je pobegao sa lica mesta psujući putnike i vozača.

- Bilo bi lepo da Trifunović počne da se ponaša normalno i prijavi se policiji, a ne da beži po gradu. Pod kakvim god da je uticajem saobraćajna nesreća može svakom da se dogodi, neka se suoči sa realnošću i neka se lepo preda policiji da objasni svoje postupke - zaključuje Vesić.

Policija je pronašla automobil u Karađorđevoj 57 gde ga je Trifunović ostavio. Bekstvo je nastavio sam, a moguće je da ima i pomagače.

#Goran Vesić

#Sergej Trifunović

'