AKTUELNO

Narodni poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Marković, ocenio je večeras da su pretnje koje su Vesna Pešić i Boško Obradović danas izrekli dirigovane i da one pokazuju Đilasovu nemoć.

Marković je u saopštenju istakao da u danu kada Pešić iznosi monstruozne pretnje Aleksandru Vučiću koje su, kako ističe, za najoštriju osudu i reakciju javnosti, ali i nadležnih državnih organa, imamo i izjavu Boška Obradovića koji je očigledno zadužen da se "svakodnevno blamira iznošenjem nebuloza i besmislica".

Očigledno je da Boško Obradović frustriran zbog toga što Srbija danas ima institucije koje funkcionišu i rade po zakonu i ustavu, pa u svom očaju javno preti tužiocima, naveo je Marković i dodao da je Obradović pokazao i elementarno nepoznavanje funkcionisanja institucija u Srbiji.

- Verovatno da Boško Obradović čezne za Đilasovim vremenom kada su se tužioci i sudije birale po stranačkom ključu, a neophodna je bila pripadnost vladajućoj stranci - primećuje Marković i podseća da su po opštinskim odborima Demokratske stranke predlagali i karakterisali kandidate za tužioce i sudije.

- Čitava politika Đilasovih pulena se zasniva na mržnji i pretnjama, lažima, izmišljotinama i očajničkim pokušajima da se fabrikuje neka afera koju bi pripisali nekom članu Srpske napredne stranke, uprkos tome što smo ih bezbroj puta uhvatili u lažima, razotkrili njihove lažne optužbe, obelodanili njihove izmišljotine - poručio je Marković, saopšteno je iz Gradskog odbora SNS.

#Aleksandar Marković

#Boško Obradović

'