AKTUELNO

Javno pozivanje na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića samo je nastavak nasilničke politike koju promovišu Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić, u nedostatku normalnom političkog programa koji bi ponudili građanima Srbije, ocenila je večeras Srpska lista i zatražila da se Vesna Pešić zbog iznetih pretnji uhapsi i kazni u skladu sa zakonom.

- Besramni napadi Vesne Pešić i ostalih tzv. opozicionara kojima se najdirektnije preti ubistvom predsedniku Aleksandru Vučiću zahtevaju najhitniju reakciju nadležnih organa, ali i javnu osudu svih slobodnih građana pristojne Srbije koji žele da Srbija nastavi putem razvoja - saopštila je Srpska lista.

Oni podsećaju na ranije napade članovima porodice Vučić, pa crtanje mete predsedniku Vučiću, bez presude suda i osude javnosti, a sada se, kako kažu, javila i Vesna Pešić da mafijaškim terminom pošalje poruku kako treba pobediti Aleksandra Vučića i poraziti srpski narod.

- Gospodo policajci, tužioci i sudije, građani Srbije, gde se nalazi kraj ovakvom opasnom i nasilničkom ponašanju, šta treba još da se desi pa da se oni koji prete predsedniku Srbije kazne?! Ko je od nas siguran u Srbiji danas ako se bez ikakvih konsekvenci može ubistvom pretiti predsedniku Srbije? Zašto ćutiš Srbijo danas? - upitali su iz SL.

Oni navode da su Srbi sa Kosova i Metohije danas sa gađenjem čitali pretnju koja se upućuje Aleksandru Vučiću i svima koji slede njegovu politiku., svesni svega što je predsednik Vučić učinio i čini na zaštiti i ekonomskom jačanju našeg naroda.

- Zato najodlučnije zahtevamo da se gospođa Pešić najhitnije uhapsi i kazni u skladu sa zakonom. U zemlji u kojoj je nedavno ubijen premijer, ispred Vlade Srbije, ovakve pretnje moraju biti najoštrije sankcionisane - smatra Srpska lista.

#Srpska lista

#Vesna Pešić

'