AKTUELNO

Srpska napredna stranka Vojvodine saopštila je večeras da je zgrožena još jednim u nizu napada na predsednika Srbije Aleksnadra Vučića i zahteva hitnu reakciju nadležnih organa.

Reakcija je neophodna tim pre što su ove skandalozne pretnje sada već deo kontinuiranog delovanja dela opozicije, koji nasilje, uvrede i pretnje smrću očigledno promoviše kao svoj politički program, ukazuju vojvođanski naprednjaci u saopštenju.

Oni navode da samo dan pošto je Vesna Pešić zapretila Vučiću, prislanjanjem cevi u glavu, predstavnik SzS Slavko Tatić objavio je na društvenim mrežama novu monstruoznu izjavu u kojoj želi smrt ne samo predsedniku Vučiću, već i celoj njegovoj porodici, odnosno svima koji nose to prezime.

SNS Vojvodine ocenjuje da su pretnje upućene predsedniku Vučiću još opasnije imajući u vidu nedavnu tragičnu prošlost, u kojoj je ubijen premijer Zoran Đinđić, posle iste ovakve hajke kakva se vodi protiv predsednika Vučića, s tim što za razliku od Vučića, Đinđiću nisu dirali porodicu.

- Jasno je, oni smatraju da su u borbi protiv Vučića dozvoljena sva sredstva osim, legitimnih političkih: ideja, programa, plana i rezultata. Svega onoga što ima upravo Srpska napredna stranka na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem - ističu naprednjaci.

Oni ocenjuju da je u nemoći, besu i ljubomori, društvu iz Saveza za Srbiju ostala je još samo mržnja, koju svakodnevno demonstriraju putem društvenih mreža pokazujući svoje pravo lice.

- Lice nasilja, uvreda i pretnji - zaključuje u saopštenju SNS Vojvodine.

#SNS

#SNS Vojvodine

#SZS

'