AKTUELNO

Član predsedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio je da je potpuna izmišljotina tvrdnja predsenika Dveri Boška Obradovića da vladajuća stranka priprema smanjenje broja birača u jedinstvenom biračkom spisku.

- Boško Obradović danas je, kao i obično, izmislio potpuno svaki podatak koji je pomenuo ovoga puta pokušavajući da obmane građane Srbije kako će navodno broj birača u biračkom spisku biti manji za gotovo dva miliona - kazao je Stefanović.

Kako je naglasio, broj birača je gotovo identičan kao što je bio 2017. godine  i umanjen je samo za broj preminulih i onih koji po zakonu više nisu državljani Republike Srbije.

- Boško Obradović opet nedostatak suštinskog političkog programa i kriminalne afere Dragana Đilasa i drugih klanova svoje koalicije pokušava da prikrije novim izmišljotinama, koje su samo deo njihove kampanje zasipanja javnosti lažnim informacija i vestima - rekao je ministar.

kako kaže, danas svaki građanin Srbije ima mogućnost da proveri da li je u biračkom spisku i to i elektronski i lično uvidom u izvod iz biračkog spiska, tako da su, kaže Stefavonović, Obradovićeve tvrdnje potpuna besmislica. 

- Takođe, podsećam građane da su predstavnici SzS-a slične laži iznosili i kada su besramno tvrdili da je na beogradskim opštinama upisano 15.000 novih birača, a ispostavilo se da se radi o potpunim izmišljotinama. Za te laži građanima se nikada nisu izvinili - rekao je Stefanović.

On je dodao da je sada jasno da građani žele da izadju na izbore i opredele se za svoju budućnost, a da Đilas i Obradović više ne znaju šta će novo da izmisle kako bi opravdali krah njihovog političkog delovanja.

#Nebojša Stefanović

'