AKTUELNO

Današnji nastup dvojca Aleksić – Obradović nije ništa nego nastavak izmišljenih priča, rekao je Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda.

- Ovaj dubl Đilasovih pulena u duetu je izmišljao, i prosto se nadmetao ko će više da slaže, i tako se dodvori gazda Đilasu, ali i opravda od njega dobijene pare - rekao je Mirković.

Mirković je dodao da je teško izmeriti ko je više izmišljao, ali je lako ustanoviti da ni Aleksić ni Obradović nemaju baš nikakav dodir sa realnim životom, već samo žive u svojim fikcijama

- Mučno je bilo gledati dva poslanika kojima se mandat završava, kako se dave u svojim lažima u nadi da će im bar jedan čovek poverovati u budalaštine koje izgovaraju - navodi on.

Kako je rekao, o Jovanjici je sve više ispričano.

- Miloš Vučević je podneo krivičnu prijavu protiv braće Vučić radi dokazivanja istine, pa će biti prilike da se i na sudu dokaže kakav je Aleksić prevarant, a da ne bude da je samo on smešan, potrudio se i Boško Obradović, čovek koji je pokrao Hilandar, koji se fizički obračunava sa ženama, koji napada policajce samo zato što su udarili na kriminalce koji su bliski njemu i njegovom gazdi Đilasu - dodaje Mirković.

Ukazao je da ova, kako kaže, izmišljotina, u rangu dodasašnjih koje je i do sada imao, samo što ovaj put radnju svoje bajke širi i na međunarodnom planu.

- Od svega što je izrekao, zaista ne znam šta bi se moglo zaključiti sem da manjak intelekta, programa, ideja, nadoknađuje maštom, suludim izjavama i pričama iz domena naučne fantastike - ukazuje Mirković.

Prema njegovim rečima, reči "Kriminalni krugovi", bi bile odličan naslov za zbirku sabranih dela Đilasovog i Jeremićevog vođenja Beograda i Srbije, te kaže da nema potrebe da se bilo šta izmišlja, već samo da se popiše sve ono što su pokrali od građana naše zemlje.

- Zahvalan sam i njima, ali i Đilasu i Jeremiću što svakim svojim nastupom pokazuju koliko je Srpska napredna stranka na pravom putu i koliko Aleksandar Vučić dobro radi svoj posao u korist građana Srbije, jer ovakve izmišljotine su odraz nemoći SzS-a i najbolji dokaz da nemaju ama baš niti jednu jedinu, osnovanu i argumentovanu kritiku da upute na račun ljudi koji danas čine vlast - ukazuje on.

Mirković se naponenuo kako je svaki dan borba za bolje sutra svakog čoveka u Srbiji.

- Kako za Aleksandra Vučića tako i za sve nas, svaki dan je borba za bolje sutra svakog čoveka u Srbiji, ali željno iščekujemo novi nastup Đilasovih poltrona iz SzS-a, jer je i to jedan od parametara po kojem se može meriti kako i koliko dobrih stvari činimo za našu zemlju - zaključuje on.

#Aleksandar Mirković

'