AKTUELNO

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se sinoć u Davosu sa ćerkom i savetnicom predsednika Sjednjenih američkih država Donalda Trampa, Ivankom Tramp.

„Bila je privilegija razmeniti stavove sa Ivankom Tramp Davosu. Vi ste zaista inspiracija. Uživala sam u razgovoru sa Vama i nadam se da ćemo se naredni put sresti u Srbiji“, napisala je premijerka Brnabić na društvenoj mreži tviter.

Ovu informaciju potvrdio je i specijalni izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel, tokom obraćanja nakon jutrošnjeg sastanka sa predsednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem.

„Želim ovom prilikom da pozdravim i vašu predivnu premijerku i moju prijateljicu Anu Brnabić. Znam da se sinoć sastala sa Ivankom Tramp i da su imali odličan razgovor o različitim pitanjima. Zaista cenim podršku koju nam ona pruža“, istakao je Grenel.

Susret Brnabićeve i Trampove desio se sinoć u švajcarskom Davosu, na kome predsednica Vlade Srbije učestovuje na 50. godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma.

#Ana Brnabić

#Davos

#Ivanka Tramp

#Sastanak

'